Gynzy-iPads op basisschool Het Koraal. 

Eindelijk is het ook voor onze leerlingen mogelijk om met de nieuwste ICT-middelen te werken binnen de school. 


Basisschool Het Koraal biedt hiermee i.s.m. Xando B.V. (Apple Authorised Education Specialist) en Stichting Ideaalnet (Online bestel- en administratie service voor school-iPads) de leerlingen een prachtige mogelijkheid die past bij het hedendaagse onderwijs. 


Daarnaast sluit het perfect aan bij ons onderwijs op maat en kunnen we hiermee de leerlingen nog beter ondersteunen in hun ontwikkeling. Heel erg blij en dankbaar. We danken iedereen die zich heeft ingezet om dit mogelijk te maken. 

Nieuws

Op vrijdag 19 november jl. heeft de onderwijsinspectie een bezoek gebracht aan Het Koraal voor een kwaliteitsonderzoek. Bij zo’n onderzoek observeren inspecteurs lessen en analyseren ze allerhande gegevens die de school moet bijhouden. Ook voeren ze gesprekken met betrokkenen. De onderwijsinspectie beoordeelt de school altijd volgens het waarderingskader op schoolniveau. Het was fijn om wederom met de onderwijsinspectie te praten en ze te laten zien waar we op Het Koraal hard aan werken. 


De onderwijsinspectie was erg onder de indruk van de zorg die we leerlingen bieden, over de manier hoe wij voor de leerlingen het onderwijs op maat verzorgen en aansluiten bij hun niveau. Het rapport van het kwaliteitsonderzoek is openbaar en staat gepubliceerd op hun website. Middels onderstaande link geven we u al de mogelijkheid om het rapport te lezen;

Contactinfo

Volg ons


Kaya Mississippi #3

Kralendijk, Bonaire CN

+599 7872333


info@hetkoraalbonaire.com

(C) Copyright 2022

Onderdeel van Stichting ieder kind een Talent

Alle rechten voorbehouden  

Website gerealiseerd door Vera Dohmen